Over de NachtArchitect

Sebastiaan van der Lans (1988), oftewel de NachtArchitect, is meer dan alleen een DJ. Als ondernemer en veelgevraagd keynote spreker is hij gewend aan het omarmen van een publiek. Zijn expertise in het ontwikkelen van digitale tools die door meer dan 100.000 websites wereldwijd worden gebruikt, toont zijn vermogen om te innoveren en te verbinden – een talent dat hij moeiteloos overbrengt in zijn muziek.

Zijn muzikale avontuur begon op 12-jarige leeftijd met zijn eerste ‘onderneming’, een drive-in show. Sindsdien heeft hij zijn DJ-kunsten verfijnd en vertoond op meer dan 100 evenementen, variĆ«rend van bruiloften tot clubavonden, en van Amsterdam tot Zweden. Hij heeft drie keer de eer gehad om als pride DJ op te treden tijdens de Amsterdam Canal Parade, met meer dan 500.000 bezoekers langs de kant.

Als NachtArchitect is Sebastiaan gespecialiseerd in het creĆ«ren van unieke muzikale ervaringen die elk evenement tot een hoger niveau tillen. Met zijn gave om uiteenlopende muziekstijlen en genres naadloos samen te voegen, weet hij een sfeer te creĆ«ren die elke gast – of het er nu 5 of 5.000 zijn – zal betoveren.

Na in 2021 getrouwd te zijn met zijn man Mirco in ItaliĆ«, gaven ze samen in 2022 zelf een trouwfeest in De Loft te Amsterdam. Met 200 gasten, geweldige DJ’s en zangeressen Robin S en Merol, was de liefde voor extravagante trouwfeesten op Sebastiaan overgeslagen. Hij dacht: “Meer van dit!”, en de NachtArchitect was geboren als alter-ego voor zijn opzwepende DJ-werk!

Sebastiaan brengt mensen en ideeƫn samen op het hoogste niveau, zowel in zijn ondernemerschap als met zijn muziek. Ben je op zoek naar een onvergetelijk extravagant trouwfeest, jubileum of ander hoogwaardig besloten event? Laat de NachtArchitect de soundtrack van je avontuur creƫren. Stap in deze betoverende wereld en voel de energie en speelsheid die hij in elk evenement injecteert.